Tage Pettersen
 svarer 
Jon-Ivar Nygård

Vil statsråden benytte muligheten til å komme med en positiv lekkasje fra nasjonal transportplan?

«Statsråden svarer» er robotgenerert innhold som opprettes automatisk med data fra Stortingets base over de spørsmål som stilles av stortingsrepresentanter og besvares av regjeringens statsråder. Overskriftene er skrevet av Altinget. Altinget tar forbehold om feil i innholdet.

Spørsmål 1516 (2023-2024)

Vil statsråden benytte denne muligheten til å komme med en positiv lekkasje fra nasjonal transportplan, om at RV19 gjennom Moss fortsatt ligger inne i NTP som straks legges frem?

Nasjonal transportplan er varslet fremlagt 22. mars. Men de siste to ukene har vi sett en rekke lekkasjer, fra statsråden og ulike representanter fra regjeringspartiene, om prosjekter over store deler av landet som er inne i den planen som kommer.

Dessverre har vi ikke sett lekkasjer knyttet til utbygging av RV19 gjennom Moss. Det kan jo fort være et illevarslende tegn. Denne strekningen har ligget inne i de to siste NTPene og det vil være et enormt tilbakeslag om strekningen nå tas ut.

Svar fra tirsdag 19. mars 2024

Regjeringen vil legge frem en ny Nasjonal transportplan denne våren. Regjeringens prioriteringer vil fremgå av denne planen.


E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00